Aikamoinen vuosi 2020 – katso synttäritarjoukset

Viiden vuoden taival Lohjalla on takanamme ja viimeisin toimintavuosi (kuten arvata saattaa) oli varmasti se ikimuistoisin. Tässä pieni katsaus kuluneeseen vuoteen, kirjoituksen lopussa myös synttäritarjoukset.

Kohta tulee vuosi täyteen siitä, kun koronanpirua on vuoroin seurattu, vatvottu, uhmattu, pelätty ja kumarrettu. Viime loppiaisena manattiin vesisadetta ja se oli “iso paha juttu” urheilukauppiaan vinkkelistä. Vähänpä tiesimme…

Maaliskuussa tilanne oli surkea, en silloin voinut millään uskoa, että perustekemisemme palautuu entiselle tasolleen jo heti toukokuulta lähtien. Tukea ja sympatiaa olemme saaneet, siitä teille jokaiselle asiakkallemme iso kiitos.

Ovi on käynyt tottakai selvästi vähemmän koko vuoden ajan, mutta se ei onneksi ole tarkoittanut myynnin tippumista samassa suhteessa. Renkaanpotkijat ovat jääneet kotiin ja nyt ollaan liikkeellä tositarkoituksella.  Verkon varaus- ja tilausmahdollisuus on nostanut suosiotaan. Ja näinhän sen pitää ollakin, varovasti ja fiksusti asioiden homma hoituu.

Tällä hetkellä virus kiristää jälleen otettaan ja turvakäytäntöjämme testataan todella. Nuori henkilökuntamme on ottanut muutokset ja ohjeet hyvin käyttöön. Kaikkien mielestä on kivempi olla töissä kuin lomautettuna.

Olemme olleet porukalla etulinjassa viruksen saapumisesta asti, kiitos jaksamisesta Aleksi, Jani, Oliver ja Patrik! Meillä on velvollisuuden kautta mahdollisuus olla edelleen yhdessä lähityössä turvaohjeistukset huomioiden. Näin massiivisten etätöiden aikana työ kaupalla on muuttunut uhat poislukien etuoikeudeksi. Porukassa on voimaa.

Viruksen aiheuttama mörkö on tietenkin ilmassa kaiken aikaa: pysymmekö terveinä, kuka altistaa ja kenet, millaiset karanteenit paukahtavat päälle? Peikkoja ei passaa miettiä liikaa, vaan suuntaamme energian toimintaan: tulemme vain terveinä töihin, käsiä pestään useita kertoja, maskia käytetään kaikissa työtiloissa, pintoja pyyhitään ja turvavälit huomioidaan.

Hiljaisimmat hetket ovat tänä syksynä usein ajoittuneet arkisin klo 13-15 välille. Kun etsit rauhaisaa asiointiaikaa, niin siinä saattaa olla hyvä väli sinulle maskin kanssa käväisten. Usein myös joulukuun alkupäivät ovat selvästi hiljaisempia, joten ostoskäyntejä voi sijoitella vähän normaalia aiemmaksi turvallista lahjojen hankintaa ajatellen.

Ikimuistoisen viidennen toimintavuoden kunniaksi kokosimme kasaan muutamat tärpit. Varaus ja tilaus verkon kautta onnistuu myös (pl. Kari Traa kerrastot). Etsi tuote verkkokaupasta, valitse väri/koko ja kauppasaatavuus, sieltä löydät meidätkin listoilta, kun kokoa on vielä jäljellä. Toki voit tilata myös sähköpostitse lohja@intersport.fi tai soittamalla 019 322 242.

Tarjoukset ovat voimassa la 5.12. ja ma 7.12.
Itsenäisyyspäivänä 6.12. liikkemme on suljettu.

Turvallista joulun odotusta kaikille!

Posted in Kauppiaan kynästä, Tarjoukset.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *