Avajaistarjouksia ja muuttotunnelmaa

Huh, olihan toimelias viikko. Muuttomme valmistelut oli luonnollisesti aloitettu jo hyvissä ajoin keväällä, mutta viime lauantaina alkoi se kriittisin vaihe: pakkaus, purku, roudaus, kärräys, siirtely, muutto, kuorman purku, kaupan rakennus tyhjille seinille ja lopulta viimeistely ja yksityiskohtien hionta. Mahtui siihen mukaan pari ärräpäätäkin, muutama pannu kahvia ja monta keikkaa kuorma-autolla.

Ja nyt. Olemme niin innoissamme ja ylpeitä voidessamme avata täysin uudistuneen liikkeen yhdellä parhaista liikepaikoista Lohjalla. Saimme paljon apua ketjuorganisaatiolta, ystäviltä, tutuilta ja tietenkin oma henkilökuntamme oli ihan ässänä liikkeellä. Aki, Jani, Marika, Sara, mahtavaa venymistä ja erinomaista työtä!

Pelkin kauppiasvoimin toimien laskisimme  varmaan vieläkin tennissukkia Lohjantähden puolella ihmetellen miten tästä selvitään. Kiitos siis kaikille mukana olleille isosta avusta mitä saimme.

Lauantaina vietämme avajaisia ja sitä varten olemme koonneet muutamat tarjoukset alle. Tervetuloa lauantaina klo 9:00 katsomaan mitä olemme saaneet aikaiseksi. Niin ja se osoite. Se on Kauppakatu 14.

Pitkänäperjantaina sekä pääsiäispyhinä (su ja ma) olemme lataamassa akkuja uusia koitoksia varten.

Lauantain avajaistarjouksemme

Länsi-uusimaa Ilta ke 23.3 (klikkaamalla kuvaa näet ilmoituksen isompana)
.Näyttökuva 2016-3-24 kello 8.58.33

 

Länsi-uusimaa pe 25.3. (klikkaamalla kuvaa näet ilmoituksen isompana)
Näyttökuva 2016-3-24 kello 9.00.19

Posted in Meillä tapahtuu, Tarjoukset.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *