Avoin työpaikka: urheilumyyjä Kauppakadun ykkösketjuun

Tykkäätkö ihmisistä, pelittääkö asiakaspalvelun pelisilmäsi erinomaisesti, saatko aikaan tuloksia, pelaatko joukkueelle? Kun vastaat kyllä, tiedät, että haet meille töihin.

Olemme rakentaneet neljän toimintavuotemme aikana liikkeestämme kokoluokkaamme nähden Intersport-ketjun parhaimmistoon kuuluvaa palasta. Se tarkoittaa sitä, että meillä on kiva käydä töissä, asiakaskokemuksemme on huippuluokkaa, kokeilemme uusia juttuja & opimme, saamme aikaan huikeita myyntituloksia ja ennen kaikkea tarjoamme ilon hetkiä asiakkaillemme niin liikkessämme, ladulla, poluilla kuin saleillakin.

Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen asiakkaita rakastavaa urheilumyyjää (30 h/viikko), joka haluaa tuoda oman tärkeän osansa menestyksen palapeliimme.  Meillä tulet myymään kaikkea kengistä kuoritakkeihin ja suksista kompressiosukkiin ja totta kai kiireisimpinä viikkoina saat tehdä täyttä päivää. Pesti alkaa lokakuun alussa sopimuksen mukaan.

Etsimme tiimiimme asiakastyön parissa jo jonkin verran tai enemmäkin kouliintunutta kaupan alan ammattilaista, joka haluaa kehittyä joka päivä. Asenteesi ja päivittäisten hymyjesi määrä painavat paljon vaakakupissa. Kannaltasi on plussaa, kun sinulla on kaupallinen koulutus, innostut erityisesti vaatemyynnistä muita tuoteryhmiä unohtamatta, tykkäät itsekin liikkua tavalla tai toisella ja tunnet eri  lajeja.

Koulutamme sinut tarvittavilta osin vermeiden, vaatteiden ja välineiden yksityiskohtiin, joten älä huoli jos tuoteryhmät ovat sinulle uusia.

Myy itsesi meille mahdollisimman pian, paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Kerro meille erityisesti, miten voit auttaa tiimiämme ja yritystämme menestymään.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hanna.kuoppala_at_intersport.fi, liitä mukaan CV:si sekä myyntiesittelysi joko viestinä, Youtube-videolinkkinä tai muuna materiaalina.

Hyvän työhakemuksen aakkoset voit kerrata vaikkapa tästä.

Arkeemme voit tutustua Facebookissa ja Instagramissa.

Posted in Meillä tapahtuu.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *