FitZonen ja kevätkauden avajaiset – katso tarjoukset!

Olemme tehneet pientä kasvojen kohotusta kaupalla kevättalven aikana. Pari pilaria vaihtoi paikkaa, kierto selkeni ja mikä tärkeintä saimme räätälöityä kenkäpuolelle oman FitZonealueen. (Postauksen lopusta löydät myös viikonlopun avajaistapahtuman tarjoukset)

Mikä on FitZone?

Jalka-analyysimme kertoo onko kehossasi mahdollisia virheasentoja. Ne on helppo korjata yksilöllisellä pohjallisella.

Jalka-analyysimme kertoo onko kehossasi mahdollisia virheasentoja. Ne on helppo korjata yksilöllisellä pohjallisella.

FitZone on uusi jalkojesi ja askeleesi testauspaikka. That’s where the magic happens. Meillä on vermeet, vaihtoehdot ja osaaminen jalkojesi asennon ja askeleesi testaamiseen & tukemiseen.

Miksi FitZone?

No, lähes kuka tahansa osaa ojentaa kengän hyllystä sovitettavaksi.

Mutta entä sitten, kun kengän pitäisi istua ja antaa askeleelle sekä tukea – täydellisesti kehon vaatimukset huomioiden? Siinä tulemme apuun koko henkilökunnan voimin.

Ilmainen FitZone-alueella tehtävä jalka-analyysimme kertoo jalkojesi mahdolliset ongelmakohdat ja samalla saamme kiinni siitä millainen jalkine ylipäätään on sinulle sopiva oli liikkumisen muoto mikä tahansa.

Kengän istuvuus viimeistellään Footbalance-pohjallisella, jota voit huoletta kokeilla 30 päivää tyytyväisyystakuulla. Ratkaisu sopii kaikille yli 10-vuotiaille liikkujille.

Kun käyt FitZonen kautta saat itsellesi parhaiten sopivimmat ja istuvimmat jalkineet. Saat rahasi takaisin, jos koet ostoksesi olleen vikatikki.

Tässä se nyt on. Meidän FitZonealue. Se on jo nyt osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi ja asiakaspalvelu on entistä helpompaa.

Meidän FitZonealue.

Aikuisten juoksukenkiin 30 pv tyytyväisyystakuu

Kun valitset juoksukengät myyjämme ja FitZonen ilmaisen jalka-analyysin avulla, saat myös juoksujalkineillesi 30 päivän tyytyväisyystakuun.

FitZonen avajaisia vietetään lauantaina ja sunnuntaina 25.3. alkaen, alla juhlatarjouksemme. Kun klikkaat kuvaa näet tarjoukset isompana.
fitzone_avajaiset

Jalka-analyysi onnistuu meiltä myös avajaisviikonlopun jälkeen joka päivä, aina kun sinulle sopii.

 

 

 

 

Posted in Erikoisosaamisemme, Meillä tapahtuu, Tarjoukset.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *