Hyvinvoinnin tapahtumapäivä la 21.1.2017

Uusi vuosi starttaa hyvinvoinnin merkeissä!

Kun haluat aloittaa kevätkautesi energisesti ja liikkua hyvillä mielin, tulet tapaamaan hyvinvoinnin asiantuntijoitamme lauantaina 21.1. tapahtumapäiväämme.

Ilmainen kehonkoostumusmittaus la klo 10-15 by Aplico

Aplico_L-logo_RGBAplicon asiantuntija tekemässä Tanita- kehonkoostumusanalyysin veloituksetta. Testi kertoo nopeasti ja kattavasti kehosi tilasta mm. lihasmassan ja rasvan määrän.

Mittaus kertoo, paljonko sinulla on kehossasi rasvaa ja lihaksia. Näin voit tehdä tarvittaessa muutoksia harjoitteluusi tai ruokavalioosi.

Laite selvittää myös päivittäisen lepoenergiankulutuksesi, jotta voit arvioida energiantarvettasi. Ensimmäinen mittaus
voi olla juuri se motivaatioruiske, minkä tarvitset kuntoilun tehostamiseen tai ruokavalioremonttiin. Uusintamittauksilla
voit seurata harjoittelun vaikutuksia em. tekijöihin.

Samalla käynnillä voit osallistua Aplicon hyvinvointikartoitukseen.

lsy-logo-rajattu-2016-12-7-09-53-18Kolesterolimittaus la klo 10:00-13:00, 5 euroa per henkilö

Lohjan Sydän ry  tekee kokonaiskolesterin mittausta lauantaina edulliseen 5 euron hintaan. Mittaus valmistuu kuudessa minuutissa. Samalla saat vinkkejä ja neuvoja omien kolesterolitasojesi hallintaan.

 

 

ShockAbsorber liiviklinikka la klo 10-15 – liivit -20% la ja su

shockabsorberUrheiluliivien valinnassa on hyvä tietää muutamat niksit, joissa sinua avustaa ShockAbsorberin oma edustaja. Kun tulet sovittamaan, löydät sinulle parhaiten sopivan mallin ja koon. Tarjoamme kaikki Shockin liivit viikonlopun ajan -20% alennuksella.

Ilmainen jalka-analyysi – Footbalance-pohjalliset -20% la ja su

FootbalanceKoulutettu henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sinulle avun mahdollisiin kehon asentovirheisiin ja katsastaa samalla onko kaikki askelluksesi osalta kunnossa.

Kun yksilölliset Footbalance-pohjalliset ovat analyysin perusteella tarpeen, kokeilet niitä huoletta 30 päivän tyytyväisyystakuulla. Saat rahasi takaisin kuukauden sisällä ostokuitin päiväyksestä, jos pohjallisista ei ole apua. Lauantaina ja sunnuntaina tarjoamme pohjalliset -20% alennuksella.

Näihin palveluihin et tarvitse ajanvarausta!

-30% alennus treenin ja juoksun tuotteista la ja su

Tapahtumapäivän kunniaksi tarjoamme lauantaina ja sunnuntaina kaikki tekniset juoksu-ja treenivaatteet sekä -kengät -30% alennuksella. Ale lasketaan kassalla normaalihinnoista 21.-22.1.2017.

Tervetuloa!

Posted in Meillä tapahtuu, Tarjoukset.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *