Ilman teitä ei olisi meitä – tule glögille la 1.12.!

Juhlimme viikonloppuna 3-vuotissynttäreitämme. Meillä on pe ja la paikalla paljon asiantuntevia juhlavieraita, tule sinäkin. Kaikki tarjoukset ja tapahtumat löydät jutun lopusta.

Siitä on hippasen yli kolme vuotta, kun roudasimme ensimmäisiä pöytiä, laatikoita ja mitä kaikkea vermettä siinä kuormassa nyt olikaan, Lohjantähden toiseen kerrokseen meille osoitettuun liiketilaan Intersportin kylttien alle. Espoosta tulleelle Lohja oli aivan tuntematon paikka, outokin. Suuri jännitys oli käsillä.

Keskustan dynamiikka, Lohjalainen mielenmaisema, luonnon tarjonta. Mitään emme niistä tienneet. Toisin on nyt.

Aika nopeasti kävi selväksi muutama asia:

  1. Lohjantähden kattokerros ei ole se paras kaupankäyntipaikka
  2. Lohjalaiset ovat himputin mukavaa porukkaa
  3. Harjun maastot sekä Aurlahden maisemat pärjäävät kyllä ihan missä vaan vertailussa

Pimeänä marraskuuna 2015, mustan maan aikana ei montaa sielua siellä Lohjantähden hattuhyllyllä käynyt. Ja ihmekös tuo, liiketila ei hyvällä tahdollakaan kuulunut kaupalliseen parhammistoon. Myynti laahusteli kuin Redissä ikään. Joku varmaan eksyikin. Ja meni siinä asiakastrafiikin puute varmasti omankin opettelun ja varovaisen aloitusvaraston piikkiin.

Onneksemme pääsimme muuttamaan nopealla aikataululla keväällä 2016 nykyiselle paikallemme Kauppakadulle ja kyllähän sen vaikutus asiakasvirtaan oli uskomattoman iso.

Meillä käy asiakkaana monimuotoinen porukka, josta löytyy päiviämme rikastuttavia hahmoja joka lähtöön. Ovi käy 65 000 kertaa vuodessa ja siihen määrään tietenkin mahtuu koko kansan kirjo. On nopeita sekuntipäättäjiä, iloisia sovitteljoita, uusia ystäviä, epäileviä empijöitä, joskus jopa tökeröitä tuomaksia. Te asiakkaat todellakin olette päiviemme ilo ja suola.

Ilman teitä ei olisi meitä: kahta harjoittelijaa, neljää myyntitykkiä, kahta kauppiasta ja kolmeasataa neliötä täynnä tavaraa vapaa-ajan tarpeisiin.

Siksi kutsumme teidät kaikki piparille ja glögille la 1.12. synttäriviikonloppunamme. Kolme nousujohteista vuotta on takana ja useita edessä! Kippis!

Synttäritarjouksia ja -tapahtumia löydät alta – hinnat ovat voimassa su 2.12. saakka.

Perjantain 30.11. tarjoukset:

-Merrell pitopohjakenkien asiantuntija paikalla klo 12-18
-Hae Suunto lainaksi testikäyttöön viikonlopuksi!

Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana.

Lauantain 1.12. tarjoukset:

-Tule piparille ja glögille klo 10-15
-Tuotearvontoja

Asiantuntijat paikalla klo 11-15:
-Helly Hansen
-Kari Traa
-Sarva kotimaiset nastakengät
-Mountval pesu- ja hoitoaineet
-Shock Absorber

Posted in Kauppiaan kynästä, Meillä tapahtuu.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *