Kaksi vuotta viisampana on kiva jatkaa

Loppuviikon juhlimme kahden vuoden taivaltamme Intersport-kaupan puikoissa. Näytä nämä -22% etukupongit kassalla, niin pääset kivasti osaksi juhlahumua! Alta voit myös lukea missä asioissa olemme parissa vuodessa viisastuneet.

Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana. Etu on voimassa su 15.10. saakka. Näytä kuvat kassalla ja saat edut käyttöösi.

Klikkaamalla kuvaa näet sen isompana. Etu on voimassa su 15.10. saakka. Näytä kuvat kassalla ja saat edut käyttöösi. Yksi ostokerta per asiakas.

Kaksi vuotta sitten avasimme ovet Lohjantähden kakkoskerroksessa. Paikalla ei ollut torvisoittokuntaa, mutta jännitystä oli ilmassa sitäkin enemmän. Onneksi meille periytynyt henkilökuntamme oli tehtäviensä tasalla ja hommahan lähti rullaamaan mukavasti.

Kauppapaikkamme Lohjantähdessä ei ollut paras mahdollinen liiketoiminnan kannalta. Meidän lisäksemme sen huomasi moni asiakaskin ja äänesti jaloillaan. Ensimmäinen marraskuu oli hipihipi hiljainen ja olihan ne kelitkin aika karmeat.

Onneksemme ketjuorganisaatiomme oli saanut väliaiksen tilamme tilalle vuokrattua mainion paikan nykyisille nurkille eli Kauppakadulle keskeiselle paikalle. Muutto tapahtui pääsiäisenä 2016.

Oppivuosi 2015/2016

Eihän me aluksi oikein tiedetty millainen tavara täällä Lohjalla olisi kiinnostavinta. Varovainen alku on kuitenkin kääntynyt vahvuudeksi, suuria probleemavarastoja ei ole kertynyt ja suosituimmat tuotteet ovat käyneet enemmän kuin hyvin kaupaksi.

Kauppakadun avajaisissa pystyimme todistamaan itsellemme ja teille, että osaamme tehdä kaupankäynnistä vetovoimaista ja kiinnostavaa, kun kaikki palaset loksahtelevat kohdilleen.

On ollut myös ilo huomata, että Lohjalla on paljon asiakkaita, jotka ensisijaisesti haluavat tehdä hankintojaan paikallisilta yrityksiltä. Moni päräyttää tältä kylältä ostosmatkalle ajellen puoli tuntia Turuntietä itään, mutta sekin on ymmärrettävää. Meidän on vain oltava valmiina silloin, kun asiakas päättääkin poiketa paikallisessa.

Pieni putiikki, iso sydän

Valikoimaa kehitämme kaiken aikaa vaikka kaupan pinta-ala vähän vastusteleekin. Olemme yksi Intersport-ketjun pienimmistä kaupoista, mutta väitän, että meillä on suuri sydän. Se mitä valikoiman laajudessa ehkä hävitään, niin se palvelussa halutaan kompensoida.

Asiakkaamme antavat meille palautetta ketjumme organisoiman NPS-mittauksen kautta (suositteluindeksi) ja sen mukaan palvelutasomme on selvästi ketjutason keskiarvoja parempi. Lohjalla myös halutaan palvelua (sunnuntaisinkin), mikä tekee meidän työstämme taas enemmän kuin mukavaa.

Täydellisiä emme tietenkään ole, 65 000:en vuotuiseen asiakaskäyntiin väistämättä vähän huonompaakin hymiötä. Yleensä nekin ovat hyödyksi, sillä ilman virheitä ja palautetta emme voi ottaa opiksemme ja kehittää toimintaa.

Lisäarvoa olemme pystyneet tuottamaan toista tuhatta kertaa ilmaisella jalka-analyysillä, jonka avulla olemme pystyneet todentamaan asiakkaan silmien edessä erityistarpeet hänen omalle hyvinvoinnilleen.

Olemme ketjutasolla aivan kärkikahinoissa, kun tukipohjallisten myyntiä suhteutetaan myytyihin kenkäpareihin. Siitä kuuluu iso, iso kiitos koko henkilökunnallemme, jonka sitoutumisen ja innostuksen taso on ollut ihailtavan kovalla tasolla. Suurin hyötyjä on tietenkin asiakas, jonka mahdollinen nilkan virheasento, piinaava luupiikki tai madaltuneet kaaret ovat saaneet tarvittavaa tukea tai hoitoa.

Entäs tulevaisuus?

Miten tästä eteenpäin? Kolmas vuotemme on virallisesti jo käynnissä ja lähtökohdat ovat mainiot. Talouden positiivinen käänne tuntuu mielestäni täällä Lohjallakin, sillä myynti on ollut viime ajat selvällä kehityksellä.

Tässä vaihessa syksyä kauppiaan paras kaveri olisi kylmä ja luminen talvikausi, mutta sen varaan emme voi laskea mitään. Katsotaan miten käy, hiihdelläänkö harjulla vai vaihdetaanko sukset juoksutohveleihin.

Kiitos asiakkaillemme näistä kahdesta vuodesta. Lohjalainen asiakaskunta on erittäin liikkuvaa ja mukavaa porukkaa, teidän ansiostanne työpäivämme ovat usein värikkäitä, antoisia ja hauskoja. Monet kasvot ovat tulleet tutuksi ja se kertoo, että olemme onnistuneet tekemään oikeita asioita.

Jatketaan kehittymistä!

 

 

 

 

Posted in Kauppiaan kynästä, Tarjoukset.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *