Lohja on hienojen ihmisten kaupunki

Lohjalla on upeita ihmisiä. Sen olemme huomanneet tässä vajaan neljän toimintavuotemme aikana. Auttavaisuutta, joustamiskykyä, ymmärrystä, hyvää huumoria ja rentoutta löytyy todella laajalla rintamalla. On suurta mukavuutta asua Lohjalla kaiken kivan ollessa lähellä lukuisten mahtavien ihmisten ympäröimänä.

Täällä on paljon niitä, jotka mielellään kannattavat paikallista ja hankkivat ostoksensa usein ensisijaisesti lähitoimijoilta. Siitä kiitos ja hatunnnosto teille, teitä on paljon moottoritien houkutuksista huolimatta.

Mutta.

Olemme myös huomanneet, että julkisessa keskustelussa vaikkapa Länskärin uutisissa, tekstaripalstalla ja Facebookin Lohjalaiset-ryhmässä meininki kääntyy helposti pessimismin puoleen.  Ja kyllä, ajathan ovat kovia: kaupungin talous on punaisella, koulut homehtuu, mopoilla päristellään, keväisiä koirankakkoja haistellaan ja ydinkeskusta näyttää DDR:n sivutoimipisteeltä. Helposti pienet, arkeeen iloa tuovat asiat unohtuvat. Moni asia oikeasti on hyvin.

No, entä sitten?

Meistä Lohja on niin hienojen ihmisten paikka, että halusimme tehdä sille oman rakkaudentunnustuksen. Lohja State of Mind on mielestämme sitä mahtavaa voimaa, mitä tämän kaupungin ihmisistä löytyy: ahkeruutta ja hyviä tyyppejä, jotka kestävät tuulessa ja tuiskeessa kuten ikuinen Paavolan tammi. Mitä mieltä olet, millainen sinun mielestäsi on Lohjalainen mielentila?

Nyt voit sinäkin fanittaa omaa kylää teettämämme t-paidan tai kestokassin muodossa. Moni on jo ostanut näitä viemisiksi kesäreissuille. Mitä tykkäät?

Lohja State Of Mind t-paidat ja kassit Intersport Lohjalta. Klikkaamalla kuvaa näet tuotteet isomalla.

Kuvasta kiitokset Janne Räkköläinen.

Posted in Kauppiaan kynästä.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *