Loppuunmyynnin hurmaa – katso tarjoukset!

Viiden vuoden uramme Lohjalaisina urheilukauppiaina on saapumassa päätökseen. Osaltamme kyse on kauppapaikan vaihdoksesta, joka tapahtuu maaliskuussa. Intersportin toiminta Lohjalla jatkuu edelleen uuden kauppiaan johdossa. 

Seuraavassa pieni kertomus siitä millainen prosessi kauppiasvaihto on. Loppuunmyynnin tärppihinnat löydät kirjoituksen lopusta.

Keskolaiseen kauppiasperinteeseen kuuluu, että kauppiasura alkaa pienemmästä kompaktista yksiköstä, josta sitten on mahdollisuus edetä isompiin ympyröihin, jos näytöt ja rahkeet riittävät.

Lohja on ollut aloittavalle kauppialle mainio paikka: pieni ja pippurinen toimitila, mahtavat kanta-asiakkaat ja selkeä ketjukonsepti. Homma on pysynyt hyppysissämme opetteluvaiheen jälkeen mukavasti (toivottavasti teidänkin mielestänne, saa kommentoida).

Viime tammikuussa meiltä kysyttiin mielenkiintoa vaihtaa toimipaikkaa ja vastasimme kyselyyn myöntävästi. Tammikuussa alkanut vaihtopolkumme on toden totta ollu uskomattoman monivaiheinen ja me kaikki tiedämme siihen syyn. Koronasta saimme aivan uuden pelurin toimintaympäristöömme. Jos joku olisi puhunut minulle vuosi sitten kasvomaskeista, olisinpa nauranut makeasti.

Uusi ketjusopimus tehtiin helmikuussa juuri ennen koronan rantautumista Suomeen. Sen jälkeen jännitysmomentti nousikin eksponentiaalisesti. Katujen hiljentyessä kävi useamman kerran mielessä, että jatkuuko tässä enää mikään liiketoiminta missään liiketilassa.

Onneksemme saamme elää Suomessa, jossa tilanne on muihin maihin verraten hyvin hanskassa. Ihmiset ovat oppineet toimimaan epävarmuuden keskellä, lisäksi meidän alallamme liiketoiminta elpyi aika nopeasti lähes entiselleen. Uusia turvallisuus- ja hygieniakäytäntöjä on otettu käyttöön iso liuta. Olemme oppineet taas paljon uutta. Henkilökuntamme on päässyt äkkipysäyksen ja kirvelevien lomautusten jälkeen taas hyvään vauhtiin.

Siitä olemme moneen kertaan olleet todella kiitollisia että te asiakkaat uskaltauduitte loppukeväästä lähtien hankkimaan meiltä vermettä hyvään oloon ja ulkoiluun. Se pelasti meidät ja tulevaisuuden.

Kesän aikana olemme hiljalleen valmistelleet vaihtoa uuteen paikkaan Lohjan toiminnan ohessa. Ennakkotilauksia on tehty juhannuksesta lähtien, kevätkamat ja alkusyksynkin tarpeet ovat jo tilauksilla valmiina.

Syksyllä koronan voimistaessa otettaan ja edelleenkin jännitämme joka päivä miten käy myynneille ja mihin viisarit värähtävät, onko töitä kaikille. Toistaiseksi kaikki on sujunut uskomattoman hyvin, kiitos siitä turvallisuusohjeita noudattavalle henkilökunnallemme ja  teille asiakkaamme!

Nyt olemme loppusuoralla. Varastoa siivotaan vaiheittain nyt pienemmälle liekille eikä uutta tavaraa tule enää meidän nimiimme myytäväksi. Tulkaahan katsastamaan löydöt. Toivottavasti näemme vielä alkuvuoden aikana Lohjalla ja myöhemmin mahdollisesti Triplassa!

Kaikkea hyvää ensi vuoteen! Alla vielä loppuunmyynnin tarjoustärpit, joiden myynti lähtee käyntiin lauantaina 2.1. klo 10.

Pe 1.1. liikkemme on suljettu.

Klikkaamalla kuvaa näet tarjoukset isompana.

Posted in Kauppiaan kynästä, Meillä tapahtuu, Tarjoukset.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *