Miksi sähköpyörä on uusi musta? Tule koeajolle!

Sähköpyörät ovat olleet entistä enemmän julkisen keskustelun kohteena ja uutisaiheina. Ajelun keveys ja helppous sähkömoottorin voimin houkuttavat niin kaupunkipyöräilijää, työmatka-ajelijaa kuin pidemmän lenkin ystävääkin.

Miksi sähköavusteinen pyörä on niin kiinnostava vaihtoehto?

  • kätevä ja nopsa vaihtoehto liikkumiseen taajama-alueella, peittoaa auton usein mennen tullen! (reitit myös usein lyhyempiä kuin autoilla)
  • liikkuminen lisääntyy jopa kaksinkertaiseksi
  • pääset liikkumaan pidempiä matkoja ilman autoa, voit jopa korvata auton sähköpyörällä. Oikealla vaatetuksella ajat lähes ympäri vuoden ilman suurempia taukoja.
  • eklologisuus omaa luokkaansa verrattuna polttomoottoreihin
  • pyörän hinta on nopeasti maksettu, jos korvaat vaikka kesäautoilun sähköpyöräilyllä
  • pystymme auttamaan rahoituksessa aina 2000€ saakka Intersport-tilin avulla (päätä itse maksuaikataulusi ja kuukausierän suuruus)
Buumista innostuneena olemme ottaneet muutaman Helkaman laadukkaan, erinomaisesti varustellun ja kestävän sähköavusteisen mallin myyntiin.
Tule koeajolle !

Testattavana nämä mallit:

Helkama TE 8
3190,-

Nauti automaattivaihteista ja pitkästä toimintasäteestä!

TE8 sähköpyörä on tyylikäs ja sporttinen sähköhybridi työmatka-ajoon tai pidemmille pyörälenkeille. Helppokäyttöinen sähkövaihteisto, toimii myös automaatilla. Toimintasäde jopa 150 km.

 

Helkama CE 7
2590,-

Tämän kyytiin on helppo nousta!

CE7 sähköpyörässä on matala runko joka tekee pyörän kyytiin nousemisesta helppoa ja vaivatonta. Tehokas Shimano Steps moottori avittaa polkemista työmatkoilla, kauppareissuilla ja sunnuntaiajeluilla jopa 125km matkan

LOPPUUNMYYTY! Helkama CE 3
1290,-

Lähde Lohjan valloitukseen tai kipaise kauppareissut tämän apurin avulla.

CE3 on kaupunkipyöräilijän unelma. Matala jalannostokorkeus ja vääntävä etunapamoottori lupaavat mukavia ja vaivattomia kilometrejä työmatkalle, kauppareissulle ja sunnuntaiajelulle. Toimintasäde jopa 40 km.

Posted in Erikoisosaamisemme, Meillä tapahtuu.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *