Näin autat Koronan varjoon joutuneita Lohjalaisia yrittäjiä

Meidän kaikkien elämässä on tapahtunut viimeisen parin viikon aikana aikamoisia mullistuksia. Koronaviruksen vaikutukset ovat uskomattoman moninaiset. On huolta ja pelkoa tartuntavaarasta, läheisten terveydestä ja toimeentulosta.

Taloudellisella puolella me kivijalkakauppana otamme vastaan iskut etulinjassa, näemme silmän räpayksessä ihmisten käyttäytymisen muutoksen.  Iso osa kansasta on ottanut valtion viestin tosissaan ja minimoinut kaiken turhan liikuskelun vaikkapa Lohjan keskustassa. (tämä ei ole kritiikkiä, on suositeltavaa nyt jäädä kotiin).

Toimintaympäristön nopea muutos on kannaltamme ollut karmaisevaa. Hallituksen 12.3. pitämän ensimmäisen suuren Koronavirusta koskevan tiedotustilaisuuden jälkeen on myyntimme ja kävijämäärämme kärsineet 65% viime vuodesta. Kuluneella viikolla miinukset ovat olleet vielä suuremmat, olemme todistaneet päivä toisensa jälkeen seiskalla ja kasilla alkavaa kaksinumeroista pudotusta. Myynti sakkaa samaa tahtia tartuntamäärien kasvun kanssa.

Ei tarvitse olla suurikaan matikkanero lausuakseen, että tämä yhtälöhän ei kauaa toimi. Kaupallinen verenkierto on tyrehtynyt ja sydänkohtaus on lähellä. Pikahoitona olemme tehneet voitavamme: keskeyttäneet tavarantoimitukset, ottaneet yhteyttä pankkiin, antaneet lomautusilmoitukset pala kurkussa upealle henkilökunnallemme. Meillä on myös Keskon omistama ketjuyksikkö takanamme neuvottelemassa asioista. Valtio on luvannut tukieuroja. Ehkä tästä vielä noustaan isojen veljien tuella? Asiat valmistuvat hitaasti, koska tilanne on kaikille uusi. Ei ole valmiita malleja, jotka taiotaan käyttöön tilanteen tullen. Nyt pitää osata olla kylmäpäinen ja ottaa tulevat käänteet vastaan rauhallisesti.

Tätä samaa viisua veisaavat nyt muutkin Lohjan kaupat ja yritykset. Some ja lehtimainonta täyttyy yritysten postauksista joissa kerrotaan kotiinkuljetuksista ja postituksista, näin meidänkin kanavissa tehdään. Nämä vetoomukset ja uudet palveluvaihtoehdot ovat tällä hetkellä ainoa oljenkortemme pitää paikallisomisteista yritystoimintaa kasassa edes jotenkin.

Kun siis olet aidosti jonkin tavaran tai palvelun tarpeessa ja pystyt sen tällä hetkellä ilman hammasten kiristelyä hankkimaan, niin soitat Ismetin pojille ja tilaat täyteläisen pizzan, laitat meille meilin niin pistetään vaimentavat lenkkarit tulemaan, tekstaat Lohjan Lifeen ja pyydät ne oloa kohentavat lisäravinteet kotiovelle. Me kaikki teemme tämän enemmän kuin mielelllämme. Kaikissa Lohjan liikkeissä tuotteet myös varmasti mielihyvin kerätään valmiiksi ja voit vaikka käydä nopeasti sovittamassa tai noutamassa ne mukaan.

Meiltä voit varata/tilata tuotteita….

-verkkokaupan ”Click and collect” -toiminnon kautta (varaus, voidaan sopia myös jatkotoimet)
Verkosta näkyy saatavuudet väreittäin ja koottain.

-soittamalla 019-322 242

-laittamalla meiliä lohja_at_intersport.fi

Kaikilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Toimitus onnistuu helposti esim. Postin pakettiautomaattien kautta alk. 5,90 pakettikoosta riippuen. Keskustan alueella myös kotiinkuljetus.

Kaupalla palvelemme:

Ma-pe 10-18
La 10-15
Su 12-15

Miten voidaan olla avuksi?

Turvallista kevättä kaikille, pidetään huolta toisistamme!

Posted in Kauppiaan kynästä.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

2 Comments

 1. Taloudellisesti tiukkaa on monella asiakkaallakin nyt. Nyt voisi olla hyvä hetki laittaa alemyyntejä pystyyn. Korona-ale ei ehkä kovin kivan kuuloinen termi ole, mutta sillä voisi päästä pahimman ajan yli ja saisi varastot ainakin kiertoon.

  • Hei Marko, kiitos kommentistasi.

   Varmasti nykytilanne vaikuttaa monen talouteen yksityiselläkin tasolla. Toki pistämme tarjouksia liikkeelle ihan tälläkin hetkellä. Suurimmat hurlumhei-kampanjat on siirretty tulevaisuuteen, siihen aikaan, kun on taas turvallista käydä kapungilla myös ihmisvilinässä. Kannattaa seurata meidän some-kanavia, siellä postaamme kevään tarjouksia.

   https://www.facebook.com/intersportlohja/

   https://www.instagram.com/intersportlohja/

   Millaisia tarjouksia sinä kaipaisit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *