Selfiellä saat etua ostoksestasi ja olet mukana kuvakisassa

Avajaisviikonloppumme hulinat alkavat. Tarjoamme myymälässämme to-la 8.-10.10.2015 välisenä aikana otetusta selfiestä sinulle 10€ alennuksen yli 40€ kertaostoksestasi. Samalla olet mukana kuvakilpailussa, jossa palkintona on 50€ lahjakortti liikkeeseemme.

Selfie voi olla täysin sinun näköisesi taideteos. Se voi olla yksilökuva, kaverikuva, hauska, hupaisa, vakava, tavallinen, erikoinen, ammattimainen, pikaisesti otettu, pitkään suunniteltu, ihan mitä vain. Tärkeintä on, että tulet ottamaan sen liikkeeseemme ja teet teoksesta oman näköisesi.

Mitä parempi kuva, sen todennäköisemmin menestyt myös kuvakilpailussamme, jonka palkintona on 50€ lahjakortti.

Alla on kerrottu kampanjan tarkemmat ehdot. Luethan ne ennen tuloasi! Kuvakilpailussa voit tietenkin olla mukana ilman, että ostat mitään.

10€ ostoedun lunastaminen selfiellä

1. Tule liikkeeseemme Lohjantähteen, 2 kerrokseen 8.-10.10.2015 välisenä aikana
2. Ota selfie itsestäsi ja suosikkituotteestasi.
3. Postaa kuva Facebook-sivullemme tai Instagramiin. Postatessasi Instagramiin tagaa mukaan profiilimme @intersportlohja sekä tunniste #lohjanavajaiset. Kohtien 1-3 täyttyessä olet oikeutettu alennukseen.
4. Osta haluamasi tuotteet (saa olla mitä tuotteita vain tietenkin). Kerro kassalla, että aiot käyttää ostoetusi.
6. Näytä postaamasi kuva kassalla
7. Lunasta 10€ alennus ostoksistasi. Etu on voimassa 8.-10.10.2015 yli 40 euron kertaostoksesta. Voit osallistua yhdellä kuvalla ja tehdä yhden alennukseen oikeuttavan ostoksen kampanjan aikana.
8. Jännitä kerääkö kuvasi tykkäyksiä ja/tai rekrytoi kaverisi tykkäämään kuvastasi (ehkä voitat vielä lahjakortinkin, sillä tykätyin kuva voittaa)

Osallistuminen kuvakilpailuun, jonka palkintona on 50€ lahjakortti

1. Tule liikkeeseemme Lohjantähteen, 2 kerrokseen 8.-10.10.2015 välisenä aikana
2. Ota selfie itsestäsi ja suosikkituotteestasi
3. Postaa kuva Facebook-sivullemme tai Instagramiin. Postatessasi Instagramiin tagaa mukaan profiilimme @intersportlohja sekä #lohjanavajaiset. Näiden ehtojen täyttyessä olet mukana!
4. Jännitä kerääkö kuvasi tykkäyksiä
5. Voit äänestää myös muiden kuvia tykkäämällä niistä Facebook-sivullamme tai Instagramissa (löydät ne hashtagilla #lohjanavajaiset.)
6. Tykätyin kuva voittaa 50€ lahjakortin. Kilpailussa on yksi sarja ja mukana ovat sekä Instagram-, että Facebook-kuvat.

Postaa kuvasi 8.-11.10.2015 aikana. Kuvien tykkäyksiä lasketaan 12.10.2015 klo 18 saakka. Tykkäysmäärän mennessä tasan jaamme lahjakortin arvon useamman voittajan kesken. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti kilpailua seuraavalla viikolla.

Selfiekampanjan järjestäjä on Intersport Lohja, Kauppakatu 5-9, 08100 Lohja. Facebook ja Instagram eivät ole mukana tämän kampanjan toteutuksessa.

Osallistuessasi hyväksyt edellä kerrotut ehdot ja sen, että voimme julkaista voittajan nimen nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

Nähdään pian!

Avajaistarjouksemme

Kun kiinnostut mitä tarjouksia meillä on torstaista lähtien voimassa, niin lukaiset ne tältä sivulta.

Posted in Meillä tapahtuu.
identicon

Hanna

Hanna toimii toisena kauppiaana Intersport Lohjalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *